Яловичі медальйони в коньячному соусі - Image

Яловичі медальйони в коньячному соусі

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Смачно приготований шматок м'яса - родзинка будь-якого столу. У цьому рецепті як інгредієнт пропонується використовувати яловичу вирізку. Вирізка - це найбільш цінна частина туші тварини, найбільш ніжне і смачне м'ясо. Найчастіше вирізку смажать, нарізаючи поперек волокон медальйонами. Крім приготування яловичих медальйонів в даному рецепті пропонується приготувати до них коньячний соус, що займе набагато більше часу. Але соус того вартий. До м'ясного смаку медальйонів додадуться нові, незвичайні смакові нотки, і м'ясна страва від цього тільки виграє.

Ingredients

Масло вершкове

2 ст. л.

Цибуля зелена

50 г.

Цукор коричневий

1 ч. л.

Бульйон курячий

200 мл.

Бульйон яловичий

100 мл.

Коньяк

100 мл.

Вершки

50 мл.

Вирізка яловича

280 г.

Каперси

за смаком

Preparation steps

01

Покласти 1 ст. л. вершкового масла на сковороду, поставити на вогонь, розтопити. Цибулю дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажувати протягом 4 хвилин.

02

У сковороду всипати цукор, готувати ще 1 хвилину. Влити в сковороду обидва бульйони і коньяк. Довести до кипіння, упарювати рідину до об'єму 100 мл., протягом 20 хвилин. Додати в сковороду вершки. Перемішати. Довести до кипіння, за смаком додати сіль і перець.

03

М'ясо розрізати на 2 стейка, натерти сіллю і перцем кожен. Покласти 1 ст. л. вершкового масла в розігріту сковороду на середньому вогні, викласти на сковороду м'ясо, обсмажувати протягом 4 хвилин з кожного боку.

04

Викласти на тарілку м'ясо, залити соусом. Додати каперси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min