
Камбала під овочами
Камбала - це морська риба, дуже популярна у всіх куточках нашої планети, тому і рецептів приготування цієї риби безліч і вони різні за ступенем складності. Даний рецепт досить простий, страва готується швидко. Риба виходить соковитою і ніжною, а овочі тільки доповнюють смак. Однією з головних переваг камбали є відсутність великої кількості кісток, тому її дуже зручно готувати цілком. Але можна також використовувати тільки філе або нарізати рибу шматочками. Камбала прекрасно підходить для дієтичного харчування, її м'ясо містить багато вітамінів і амінокислот, які сприяють зниженню в крові вмісту холестерину.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Flounder
800 г.
Bell Pepper
150 г.
Packaged Eggplants
250 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Onion
150 г.
Garlic
2 зубчика
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно покришити цибулю.
02
Баклажани нарізати кубиками.
03
Очищений від насіння перець також нарізати кубиками. Помідори порізати кубиками.
04
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії. Додати баклажани і смажити 5 хвилин. Додати перець.
05
Потім додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).
06
В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати.
07
Змішати борошно, сіль і перець.
08
Обваляти рибу в отриманій суміші.
09
Посмажити до готовності.
10
Рибу викласти на тарілку. Зверху викласти овочі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores