Вареники з м'ясом - Image

Вареники з м'ясом

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ну куди ж українська кухня і без традиційних вареників?! Існує так багато варіантів їх приготування. І відмінності ці полягають не тільки в різних способах приготування тіста або начинки. Але й також у невеликих нюансах. Начинку з м'яса в варениках можна робити не тільки з курки (як у нашому рецепті ), а й, наприклад, зі свинини (це якщо ви хочете зробити вареники більш ситними), тому що м'ясо курки більш пісне. Ви можете подавати вареники зі сметаною або приготувати будь-який соус за смаком, а також посипати зеленню або заправити обсмаженою цибулькою. Долучайтеся і ви з нами до українських традицій. А почніть з вареників!

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г.

Akvulya Still Water 2l

150 мл.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Chicken Thigh in Marinade

2 шт.

Young Onions

2 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати заварне тісто для вареників. Взяти 250 г. муки та просіяти її. В центрі зробити невелике заглиблення і налити 2 ст. л. соняшникової олії. Вмішати масло в борошно за допомогою ложки. Закип'ятити 150 мл. води з сіллю. Влити гарячу воду в заглиблення і тут же замісити тісто - спочатку ложкою, а потім - руками. Місити тісто 20 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити на 30 хвилин.

02

Стегна курячі помити, посолити і відварити до готовності. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на рослинній олії. Тісто сформувати у вигляді ковбаски і нарізати скибочками. Кожен шматочок обваляти в борошні з обох сторін. Розкачати кожен шматочок в корж.

03

Охолоджене м'ясо звільнити від кісток і нарізати дрібними шматочками. З'єднати м'ясо з половинкою підсмаженої цибулі. Посолити і поперчити за смаком. Викласти по 1 столовій ложці начинки на коржик. Краї коржика з'єднати і защіпати. Сформувати таким чином всі вареники.

04

Варити вареники порціями в бульйоні, який залишився від варки м'яса. Вареники кинути в киплячий бульйон і варити 1 хвилину після спливання вареників.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min