
Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами
Кулінарні традиції національної кухні Китаю сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Пропонуємо поповнити вашу домашню скарбничку салатів свіжими ідеями. Легкий, дієтичний, але в теж час ситний і поживний китайський салатик підійде для сімейного обіду, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Гармонійне поєднання відвареного курячого філе і цитрусів знайоме багатьом. Але варто додати до страви парочку нових компонентів – і вона заграє новими смаковими нотками.
Ingredients
Капуста пекінська
300 г.
Філе куряче
400 г.
Апельсин
200 г.
Часник
10 г.
Хліб
50 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, нашаткувати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати майонез з часником.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores