Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами - Image

Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Кулінарні традиції національної кухні Китаю сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Пропонуємо поповнити вашу домашню скарбничку салатів свіжими ідеями. Легкий, дієтичний, але в теж час ситний і поживний китайський салатик підійде для сімейного обіду, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Гармонійне поєднання відвареного курячого філе і цитрусів знайоме багатьом. Але варто додати до страви парочку нових компонентів – і вона заграє новими смаковими нотками.

Ingredients

Капуста пекінська

300 г.

Філе куряче

400 г.

Апельсин

200 г.

Часник

10 г.

Хліб

50 г.

Майонез

30 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Капусту помити, зняти верхні листки, нашаткувати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати майонез з часником.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua