Курка з грибами у вершковому соусі - Image

Курка з грибами у вершковому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як швидко приготувати смачну вечерю, та щоб вона ще була легкою і не калорійною а несла тільки корисні компоненти? А ще щоб і не морочитися із сам рецептом приготування. Ми вам допоможемо, запропонувавши рецепт курки з грибами та вершковим соусом. На перший погляд, це дуже проста страва. Але ж в цьому і є головна її хитрість. Чим страва простіша і легша, тим смачнішою вона виходить. Невідомо чому, але це факт. Тому якщо ви хочете влаштувати легку романтичну вечерю для своєї другої половинки, якщо хочете швидку вечерю для своєї родини - так загалом привід і не важливий! Головне, що у вас під рукою є рецепт смачної страви, яка згодиться на всі випадки життя.

Ingredients

Куряча грудинка

500 г.

Вершки (жирність 20-22%)

200 мл.

Гриби печериці

400 г.

Часник

3 зубчика

Соняшникова олія

30 мл.

Соєвий соус

40 мл.

Preparation steps

01

Курячу грудку порізати кубиками і обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору.

02

Нарізати дрібно часник, поки смажиться грудка.

03

Промити гриби під холодною водою і нарізати їх такими же шматочках, що і грудку.

04

Коли шматочки курки будуть майже готові, додати до них часник.

05

Приблизно через 1-2 хвилини додати в сковороду гриби. І потім готувати на досить великому вогні, помішуючи, ще хвилин 5.

06

Далі додати вершки і соєвий соус.

07

Після чого зменшити вогонь і почекати, поки соус почне трохи густіти. Подавати страву з рисом або макаронами в гарячому вигляді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min