Цукати з апельсинів - Image

Цукати з апельсинів

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Цукати - це плоди фруктів, зварені в цукровому сиропі. Часто цукати подають в ресторанах і кафе до чаю замість цукру. Адже це набагато смачніше, погодьтеся. Крім того, нерідко цукати додають в бісквітне, кексовое, здобне, пісочне, дріжджове тісто, а також як елемент декору для прикраси тортів, тістечок, печива, рулетів, слойок. Простіше кажучи, це дуже простий інгредієнт в складній стравіі. Хоча їсти їх просто так ніхто не забороняв. Ми вам пропонуємо, як просто і легко зробити цукати в домашніх умовах. Чудові вони і тим, що можуть зберігатися досить довгий час. При цьому апельсин не втратить свої корисні властивості.

Ingredients

Кірки апельсинів

1 кг.

Цукор

1,3 кг.

Вода

3 стакана

Лимонна кислота

на кінчику ножа

Preparation steps

01

Вимочити апельсинові кірки протягом 3 днів у холодній воді, міняючи воду 2-3 рази на день. Потім проварити скоринки в окропі протягом 20-25 хвилин, злити воду і нарізати скоринки на дрібні кубики.

02

Для приготування сиропу проварити цукор з водою.

03

У гарячий сироп всипати апельсинові кірки, дати закипіти, зняти сироп з вогню і залишити на 5-6 годин. Потім варити кірки по 5-7 хвилин 3-4 рази з вистоюванням по 10-12 годин після кожної варки. Наприкінці варіння додати 3 г. лимонної кислоти.

04

Кірки розкласти на блюді і підсушити на повітрі. Готові цукати особливо добре використовувати як добавку в випічку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Цукати з апельсинів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua