
Ахобланко
Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Almond
70 г.
Garlic
1 зубчик
Grape
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.
02
У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.
03
Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores