
Смажений адигейський сир
Смажений сир - дуже поширене блюдо в Європі. Смажений адигейський сир - це ситна гаряча закуска, відмінний варіант на сніданок, але цілком може бути і повноцінною стравою до обіду. Одна з важливих переваг - швидкість його приготування. Страва має кислий молочний присмак, сирну консистенцію, соковитість і рум'яну скоринку. Обов'язкова вимога при приготуванні - уникати рослинних масел і користуватися вершковим, причому бажано - топленим. Ця страва збагачене білками і кальцієм, так що воно не тільки порадує своїм апетитним виглядом, але і принесе користь нашому організму.
Ingredients
Адигейський сир
500 г.
Кукурудзяне борошно
3 ст. л.
Олія
за смаком
Сіль
щіпка
Preparation steps
01
Сир нарізати пластинами. Насипати в миску кукурудзяного борошна і щіпку солі. Перемішати.
02
В окрему посудину налити води. Занурити в неї шматочки сиру. Потім обваляти їх у борошні.
03
Викласти адигейський сир в розігріту сковороду з олією. Обсмажити з двох сторін по 2 хвилини з кожної. Подавати з сирими овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores