Запечена картопля по-естонськи - Image

Запечена картопля по-естонськи

Number of servings: 10Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Про кулінарні переваги картоплі знають, мабуть, усі. Вона смачна, калорійна, добре засвоюється, її можна варити, смажити, тушкувати, запікати, вживати окремо або з іншими продуктами, створюючи найрізноманітніші поєднання. Картоплю називають "другим хлібом", і люди з різними кулінарними вподобаннями вживають її в їжу на всій земній кулі. Навіть якщо вживати її щодня, вона ніколи не набридає. Це відбувається багато в чому тому, що готувати картоплю можна щоразу по-різному. Запропонований рецепт - запечена картопля по-естонськи внесе різноманітність у приготування улюбленого всіма продукту.

Ingredients

Картопля

10 шт.

Часник

6 зубчиків

Вершкове масло

3 ст. л.

Петрушка

за смаком

Кріп

за смаком

Борошно

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити і помити. Посипати борошном, щоб вийшла скоринка. Скласти картоплю в борошні на деко, змащене олією.

02

Запікати картоплю до готовності в духовці.

03

Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними шматочками. Змішати часник, сіль і вершкове масло.

04

Зелень дрібно посікти. Додати до часникового масла. Перемішати. Заправку подавати окремо або зробити в середині картоплі поглиблення, наповнити його вершковою заправкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечена картопля по-естонськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua