Заморожене кавове суфле - Image

Заморожене кавове суфле

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Заморожене кавове суфле - страва французького походження, якою особливо приємно насолоджуватися у літню спеку. Може подаватися як в якості основної страви, так і в якості десерту. Існує безліч різновидів суфле, але кожне з них обов'язково містить як мінімум два головні компоненти: ароматизовану суміш сметанної консистенції, що додає страві смак, і збиті яєчні білки, які роблять його повітряним. У нашому випадку суміш готується на основі кави, але також для її приготування використовують шоколад, сир, або різні фрукти. Зазвичай суфле подається з мигдальними біскотті.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Chorna Karta Gold instant coffee 500g

3 ст. л.

Old Market coffee liruor 30% 0.5l

3,5 ст. л.

Auchan Powdered Sugar 200g

4 ст. л.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

за смаком

Auchan Сream 30% 200ml

300 мл.

Domestic Cream 40%

4 ст. л.

Preparation steps

01

Обернути в два шари 6 холодостійких формочок жиронепроникним папером. Папір має виходити за краї форми на 2,5 см. вгору.

02

Розчинити каву з 1 ст. л. окропу, влити лікер, після чого трохи охолодити.

03

Змішати в мисці кавову суміш, цукор, яєчні жовтки, перемішати. Поставити миску в каструлю з трохи киплячою водою на плиті, міксером збивати суміш в мисці протягом 4-5 хвилин до загустіння. Після, остудити.

04

Збити окремо вершки. Збити яєчні білки. Додати в кавову суміш вершки з білками. Викласти суміш у формочки. Суміш, що залишилася відкласти. Поставити форми на 2 години в холодильник. Дістати з холодильника формочки, додати в кожну формочку суміш, яка залишилася. Покласти в холодильник на 2 години. Зняти папір з формочок. Посипати зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min