Суші рол з креветками і сиром Філадельфія - Image

Суші рол з креветками і сиром Філадельфія

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Страви японської кухні все більше стають популярними за межами своєї рідної країни. Україна - не виняток. У наш час з'явилося дуже багато шанувальників такої кухні. І не дарма. Адже вона досить різноманітна, цікаво виглядають, не схожа на всі ті страви, до яких ми звикли. Напевно, найпопулярніша страва з японської кухні - це роли. Вони дуже смачні, свіжі і при цьому досить ситні. Їх нескладно робити в домашніх умовах. Креветки і сир Філадельфія - це одні з найпопулярніших інгредієнтів ролів. До того ж, можна додати ще різних наповнювачів за смаком - тут складно переборщити! Влаштуйте вечір японської кухні, можна навіть зробити тематичну вечірку. А роли стануть центральною стравою вашого столу.

Ingredients

Рис готовий

240 г.

Сир "Філадельфія"

100 г.

Креветки королівські

100 г.

Норі

6 шт.

Preparation steps

01

Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.

02

Варені креветки розрізати навпіл.

03

Змочивши руки рисовим оцтом, взяти готовий рис і розподілити по листку норі. Розподіляти рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см. без рису.

04

Розташувати половинки креветок і трохи сиру з одного краю норі.

05

Підняти край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почати скручувати рол. Формувати рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

06

Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Суші рол з креветками і сиром Філадельфія – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua