
Салат з тунця, оливок і помідорів
Легкий, ароматний і вишуканий салатик, який здивує Вас відмінними смаковими якостями і яскравими, соковитими фарбами. Гармонійний склад цього салату дозволяє визначити його до пікантної середземноморської кухні, яка відома своїми корисними як для фігури, так і для настрою стравами. Головний компонент страви – корисний і дієтичний морський делікатес тунець, м'ясо якого дуже ніжне, делікатне і відмінно поєднується зі свіжими овочами. Салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його приготувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Зверніть увагу, рибні консерви і оливки самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Ingredients
Тунець консервований
200 г.
Помідори
200 г.
Оливки без кісточок
100 г.
Кукурудза
100 г.
Морква
80 г.
Сир
60 г.
Оливкова олія
40 мл.
Салат
40 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
З кукурудзи і тунця злити рідину. Тунець трохи розім'яти виделкою. Оливки нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або шматочками.
02
Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores