
Томатний суп із креветками
Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Basil in Pot
1 гілочка
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
150 г.
Parsley 70g
1 гілочка
Pink Tomato in Packing
600 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Shrimps 90/120
200 г.
Garlic
2 зубчика
Preparation steps
01
У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори.
03
У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.
04
Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.
05
До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores