Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею - Image

Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.

Ingredients for the recipe

Khutorok Fusilli Pasta 800g
41.90 - 49.40

Khutorok Fusilli Pasta 800g

800 g

Ingredients

Khutorok Fusilli Pasta 800g

200 г.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

1 шт.

Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg

200 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g

250 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 пучок

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3,5 ст. л.

Garlic

2 зубчики

Borges Apple Vinegar 250ml

1 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

4 ст. л.

Prypravka Cumin Seasoning

0,5 ч. л.

Spice Nutmeg Ground

0,25 ч.л.

Spice Coriander Ground

0,5 ч. л.

Carmencita Curry 40g

0,25 ч. л.

Kotanyi Chopped Basil 9g

2 ст .л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.

02

Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.

03

На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.

04

Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.

05

На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.

06

З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.

07

У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.

08

Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.

09

Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min