Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок - Image

Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.

Ingredients

Дикий рис

500 г.

Родзинки

200 г.

Курага

100 г.

Фісташки

50 г.

Міцно заварений чай з бергамотом

1 стакан

Оливкова олія

2 ст. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Морська сіль

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Зварити рис.

02

Ізюм замочити в чаї з бергамотом.

03

Курагу нарізати довгими смужками.

04

У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.

05

Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.

06

У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.

07

Посолити за смаком і заправити оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua