Мандарини в сиропі - Image

Мандарини в сиропі

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Напевно, багатьом набридли стандартні новорічні десерти: торти і тістечка. Тому до вашої уваги рецепт десерту з мандаринів (саме цей фрукт асоціюється у більшості людей з зимовими святами). Десерт має приємний аромат цитрусових з корицею і легкою алкогольною ноткою. Запропоновано використовувати біле вино, але за бажанням можна використовувати червоне, наприклад, десертне. За смаком, крім кориці, можна додати й інші спеції (гвоздику, мускатний горіх). Десерт прикрасити можна свіжими листочками м'яти, посипати рубаними фісташками, кедровими або волоськими горіхами, шоколадною стружкою.

Ingredients

Мандарини

900 г.

Вино біле

20 мл.

Цукор

100 г.

Кориця (паличка)

20 г.

Морозиво

400 г.

Вода

400 мл.

Preparation steps

01

Очистити мандарини (16 штук). Покласти в каструлю або сотейник (бажано в один шар), залити водою. Посипати цукром, поставити каструлю на невеликий вогонь, дати закипіти. Потім зменшити вогонь до маленького, додати вино, корицю, накрити кришкою і готувати 15 хвилин.

02

Викласти мандарини в креманки або на десертні тарілки (на порцію по дві штуки), трохи полити сиропом. На кожну порцію перед подачею покласти по одній кульці морозива.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мандарини в сиропі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua