
Полуничний сорбет
У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!
Ingredients
Полуниця
300 г.
Цукор
за смаком
Мед
за смаком
Яєчний білок
1 шт.
Сироп
за смаком
Preparation steps
01
У блендері подрібнити полуницю.
02
Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.
03
Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.
04
Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.
05
Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores