
Салат "Іспанський"
Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.
Ingredients
Зелені оливки (фаршировані лимоном)
1 банка
Шампіньйони (свіжі, великі)
8 шт.
Листовий салат
1 пучок
Сир "Фета"
100 г.
Оливкова олія
2 ст. л.
Preparation steps
01
Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.
02
Оливки нарізати кружечками.
03
Сир розім'яти виделкою.
04
Листя салату порвати руками.
05
Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores