Шоколадно-вафельний торт - Image

Шоколадно-вафельний торт

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гості на порозі, а частування до чаю немає? Не біда. Пропоновані ласощі відносяться до тієї категорії домашньої випічки, яка готується швидко і без жодних зусиль. Всього одна година і на Вашому столі буде дуже смачна прикраса – шоколадно-вафельний тортик. Буде чим порадувати домочадців і здивувати гостей. Вафельну крихту можете приготувати самостійно, подрібнивши вафлі за допомогою блендера. У цьому випадку краще всього використовувати шоколадні вафлі, тоді в додаванні какао немає необхідності. Перед подачею до столу можете прикрасити торт тертою апельсиновою цедрою або какао-порошком. Такий тортик може зберігатися в холодильнику не більше трьох днів.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

3 ст. л.

Aromiks Cocoa Powder 100g

2 ч. л.

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ч. л.

Auchan Сream 30% 200ml

1,5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Carmencita Vanilla Extract 150ml

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 175°C. Форму для випічки змастити маслом. Розтопити вершкове масло на водяній бані, додати в масло какао-порошок, вмішати також вафельну крихту. Викласти у форму, розподілити по всій поверхні форми. Поставити в духовку на 10 хвилин. Після, остудити протягом 15 хвилин.

02

Шоколад поламати на маленькі шматочки, покласти в каструлю, поставити на невеликий вогонь. Розтопити шоколад, після остудити протягом 5 хвилин.

03

У мисці змішати яйця, вершки і цукор, додати сіль і ванільний екстракт. Збити міксером суміш. Вона повинна загуснути, після додати суміш у розтоплений шоколад, перемішати.

04

Вилити шоколадно-яєчну суміш у форму з вафельних коржів, поставити в духовку на 20-25 хвилин.

05

Дістати торт із духовки, не виймаючи його з форми, дати охолонути протягом 2 годин, нарізати корж на три частини, викласти один на другий, так, щоб вийшов торт, після поставити в холодильник на 4 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min