Салат із лисичками і пармезаном - Image

Салат із лисичками і пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.

Ingredients for the recipe

Polisianka Chanterelles 500g
389.00

Polisianka Chanterelles 500g

500 g

Ingredients

Polisianka Chanterelles 500g

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 г.

Sesame

10 г.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

20 г.

Chong Soy Sauce 1l

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.

02

Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.

03

Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min