Салат з куркою, перцем і морквою - Image

Салат з куркою, перцем і морквою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

100 г.

Carrots

100 г.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

100 г.

Garlic

1 зубчик

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

2 ст. л.

KhMZ Sour Cream 20%

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Thyme, pc

за смаком

Preparation steps

01

Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.

02

У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.

03

Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з куркою, перцем і морквою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua