Салат з моркви і грибів - Image

Салат з моркви і грибів

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат з моркви і грибів не вимагає ніяких особливих зусиль і за часом готується дуже швидко. Він дуже поживний і оригінальний на смак. Іноді до його складу додають відварену курку, що робить це блюдо ще ситнішим. Гриби можна використати будь-які, але частіше господарки вживають звичайні шампіньйони, свіжі або консервовані. Цей салат подають, як в теплому, так і в холодному вигляді. Він може бути, як окремою стравою, так і гарніром до м'яса, птиці або риби.

Ingredients for the recipe

Carrots
12.80 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

2 шт.

Kappa Sweet Pepper

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

150 г.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

1 ст. л.

Pripravka ground red pepper 20g

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Salt Egypt

за смаком

Napa Cabbage

за смаком

Preparation steps

01

Нарвати руками листи капусти, викласти в салатницю. Моркву і перець почистити і нарізати.

02

Гриби нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Після, остудити.

03

Моркву, гриби і перець додати до листів капусти в миску. Змішати окремо рослинну олію і бальзамічний оцет. Заправити салат отриманою сумішшю, посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min