Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем - Image

Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонований варіант салату – чудовий приклад як із простого набору інгредієнтів можна швидко і без особливих турбот здивувати рідних смачним, поживним і оригінальним обідом. Ніжне, але злегка сухувате куряче філе ідеально поєднується зі смаженими грибами печерицями та вареними яйцями. Особливу пікантність додає солодкий болгарський перчик. Для більшої яскравості кольору і ефектності рекомендуємо використовувати червоний, жовтий і зелений сорти перцю. Кожен з них має свій, характерний смак, який гармонійно «впишеться» в загальну смакову композицію салату. Не бійтеся експериментувати і замініть, наприклад, смажені гриби на мариновані. Несподівані смакові відчуття, які Ви отримаєте, запам'ятаються надовго.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

400 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Fresh Royal Champignons

300 г.

Packaged Green Peppers

150 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min