Рагу зі смаженою картоплею - Image

Рагу зі смаженою картоплею

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Картопля з часником - це завжди хоч і досить домашнє, але, все ж, дуже ароматна і смачна страва. А якщо ще й додати в картоплю трохи вина, то отримаємо дуже поживний обід. Не дивлячись навіть на те, що тут так мало інгредієнтів, і всі вони досить прості. Тепле вино і часник - це відмінний спосіб профілактики захворювань, тому потрібно придумувати цікаві страви, в яких можна використовувати ці інгрідієнти. Тут ми вам вже допомогли і зробили це за вас. Тепер пропонуємо вам спробувати приготувати нашу страву для сімейної вечері. Ми впевнені, що в ній чудово поєднуються приємне з корисним. Ви можете це легко перевірити, приготувавши рагу якомога скоріше.

Ingredients for the recipe

Salt Egypt
12.50

Salt Egypt

per 1 kg

Ingredients

Salt Egypt

за смаком

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

175 мл.

Сhili Pepper

10 г.

Parsley 70g

30 г.

Garlic

2 зуб.

Packed Potatoes

1,5 кг.

Salad Sunflower Oil 500ml

30 мл.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати товстими скибочками. Соняшникову олію розігріти в сковороді. Обсмажити картоплю на сковороді до золотистої скоринки.

02

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати сіль, паприку, часник, петрушку, кілька ложок води і добре перемішати. Покласти картоплю в каструлю, додати суміш приправ. Залити картоплю водою (1,2 л.) і довести до кипіння. Вогонь зменшити і тушкувати близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min