Свинина в пиві - Image

Свинина в пиві

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше. Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо. Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість. Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!

Ingredients

Свинина

600 г.

Цибуля

2 шт.

Паприка мелена

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Помідори

200 г.

Соняшникова олія

20 мл.

Гірчиця

3 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Цукор коричневий

10 г.

Пиво світле

250 мл.

Preparation steps

01

М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.

02

Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.

03

З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинина в пиві – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua