Оладки печінкові - Image

Оладки печінкові

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо подивитися, що з нутрощів тварин найбільше люблять більшість людей, то можна з упевненістю сказати, що це печінка. Мабуть, це все завдяки м'якості, яку вона має. Для нашого рецепта оладок зовсім неважливо, печінку якої тварини використовувати. Але в перевазі, звичайно, куряча. Це пов'язано з тим, що куряча печінка найм'якіша, її швидше готувати, але і вона не сильно калорійна. Подавати їх можна з гарніром, їх можна навіть просто їсти, поклавши на хліб, як бутерброд. Швидкі оладки з печінки відмінно підійдуть і для сніданку, і щоб взяти їх з собою на роботу на обід. Тобто вони завжди можуть стати відмінним перекусом.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

500 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

0,5 ст.

Salt Egypt

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

30 мл.

Young Onions

1 шт.

Preparation steps

01

Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.

02

Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.

03

Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.

04

Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min