Мариновані креветки в беконі - Image

Мариновані креветки в беконі

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Замість традиційних закусок для домашнього фуршету можна приготувати вишукану страву - мариновані креветки в беконі. Це просто, не вимагає багато часу і великих фінансових витрат, а результат вражаючий! Відварені креветки мають прісний смак, а мариновані креветки можуть виступати як в якості самостійного блюда, так і як інгредієнт для приготування салатів і закусок. До того ж, при варінні креветки часто стають гумовими. Обсмажені на грилі креветки вийдуть ніжними і соковитими. Бекон не дає їм пересохнути. Також важливо правильно приготувати маринад. Маринуються креветки в холодному місці не більш 1-1,5 години, інакше креветки стануть жорсткими.

Ingredients for the recipe

Garlic
119.80 - 289.00

Garlic

per 1 kg

Ingredients

Garlic

2 шт.

Raw King Prawns

16 шт.

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

20 г.

Litniy Med Honey 750g

3 ст. л.

Chong Soy Sauce 1l

2 ст. л.

Chilled Bacon

300 г.

Cilantro 70g

30 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

100 г.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.

02

Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.

03

У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.

04

При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min