
Маринована сьомга на шпажках
Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!
Ingredients
Філе риби
600 г.
Сіль
17 г.
Каррі
10 г.
Соняшникова олія
100 мл.
Йогурт натуральний
250 мл.
Огірок
1 шт.
Зубчик часнику
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.
02
Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.
03
Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).
04
Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores