
Курка в журавлинному соусі
Навіть таку звичну страву, як смажена курка можна перетворити на незвичайну і оригінальну. І допоможе Вам у цьому соус. Недарма ж кажуть: "Кухаря робить соус". У запропонованому рецепті це кисло-солодкий журавлинний соус з додаванням меду, вершкового масла, мускатного горіха і паприки. Корисність інгредієнтів цього соусу ні в кого не викликає сумнівів. Ягоди журавлини відрізняються своїм унікальним складом. Небагато які фрукти і ягоди можуть похвалитися такою кількістю вітаміну С, що міститься в журавлині. Широкий спектр вітамінів, мінералів, органічних кислот та інших корисних компонентів просто вражає. Недивно, що ця цінна і смачна північна ягода дуже затребувана в кулінарії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Cranberries
300 г.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Eco Ground Nutmeg
1 щіпка
Sliced Red Paprika
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Chicken 30g
1 щіпка
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 щіпка
Parsley 70g
1 щіпка
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Порізати курку на середні шматочки, додати сіль і перець, обсмажити на олії до готовності.
02
Для соусу журавлину промити і покласти в маленьку каструлю. Додати мускатний горіх і паприку. Додати вершкове масло, мед і цукор. Влити воду.
03
Журавлину розтовкти в кашу, варити на слабкому вогні до загустіння.
04
Готову курку викласти на тарілку, полити журавлинним соусом і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores