
Картопляна запіканка із сьомгою
Поєднання таких інгредієнтів, як картопля і риба в кулінарії є одним із самих популярних, більше того одним із самих вдалих. Запропонована страва "Картопляна запіканка із сьомгою" - тому доказ. Перевага запіканок в тому, що можна приготувати повноцінний обід за порівняно невеликий проміжок часу. Існує два основних види картопляних запіканок: із сирої картоплі та із картопляного пюре. У цьому рецепті використовується пюре. Картопляна запіканка із сьомгою не потребуватиме від Вас багато зусиль, але при всьому при цьому блюдо є в меню багатьох ресторанів. У Вас вийде ніжна і соковита картопляна запіканка з рибою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1,5 кг.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Cremio Cooking Cream 25% 200ml
100 мл.
Homemade Butter
100 мл.
Piece Salmon
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю, остудити, зробити пюре. Додати в пюре вершки і вершкове масло.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити на розігрітій сковороді на олії. Додати обсмажену цибулю в пюре.
03
Сьомгу натерти сіллю і перцем, обсмажити на розігрітій сковороді на олії з обох сторін.
04
У форму для випікання викласти половину пюре, зверху викласти нарізану сьомгу, зверху на рибу викласти знову половину картопляного пюре. Змастити зверху вершковим маслом.
05
Випікати в розігрітій до 150°C духовці протягом 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores