Картопля по-корейськи - Image

Картопля по-корейськи

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.

Ingredients

Картопля

500 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

2 зуб.

Перець червоний

за смаком

Кунжут

3 ст .л.

Соєвий соус

за смаком

Оцет

3 ст .л.

Олія

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.

02

Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.

03

Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.

04

Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Картопля по-корейськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua