
Італійський салат із макаронами
Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
250 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
250 г.
Ukrayinskiy MK High Grade Smoked-Boiled Meat Nut
250 г.
Red Pepper
1 шт.
Green Pepper
1 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
250 г.
Argal York Sandwich Ham
250 г.
Parsley 70g
за смаком
Fanni Yogurt 2.2% 750g
250 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.
02
Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.
03
Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.
04
Охолодити в холодильнику і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores