Хек у золотистій скоринці - Image

Хек у золотистій скоринці

Number of servings: 3Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хек – найкорисніший, смачний і невибагливий в приготуванні представник тріскових порід, тому страви з ним виходять завжди божественними і неперевершеними. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон з хека Ви отримаєте неймовірно ароматний і прозорий як сльоза. Але сьогодні ми не будемо варити рибний супчик. Пропонуємо Вам щось вишукане і неповторне – хека в золотистій скоринці. Хрустка, рум'яна скоринка з'являється завдяки двоетапній паніровці: спочатку занурюємо скибочку рибки в збиті яйця, потім – обвалюємо у кукурудзяному борошні. Відкусивши шматочок, Ви будете приємно здивовані, наскільки ніжне, м'яке і соковите м'ясо криється під товстим шаром апетитної скоринки.

Ingredients

Хек

500 г

Куряче яйце

2 шт.

Соняшникова рафінована олія

100 мл

Сіль

за смаком

Борошно кукурудзяне

100 г

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рибу миємо, очищаємо при необхідності від луски і нутрощів, вирізаємо всі плавники і нарізаємо невеликими шматочками.Посипаємо шматочки хека сіллю і чорним меленим перцем.

02

У невелику миску вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо їх виделкою. Можна додати дрібку солі, якщо риба посолена недостатньо.

03

Шматочки хека занурюємо в яєчну суміш. Нам необхідно, щоб шматочки хека були повністю покриті яєчною сумішшю, тому добре їх занурюємо, кілька разів при цьому перевертаючи.

04

У тарілку насипаємо кукурудзяне борошно. Викладаємо в нього рибу в яйці. Обвалюємо шматочки риби в кукурудзяному борошні з усіх боків.

05

Відразу ж викладаємо підготовлену рибу на розпечену сковорідку з соняшниковою рафінованою олією.

06

Обсмажуємо шматочки хека на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки.

07

Обсмажену рибу викладаємо на тарілку і подаємо до столу!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Хек у золотистій скоринці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua