Еклери з вершково-сирним кремом - Image

Еклери з вершково-сирним кремом

1

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже ніжний французький десерт, який обожнюють і дорослі, і діти. А все завдяки тому, що він такий легкий і повітряний. З французької слово "еклер" перекладається як "блискавка". Мабуть завдяки тому, що він спочатку мав довгасту форму. Створений еклер в XVIII столітті французьким кондитером Марі- Антуаном Каремом. З тих пір він поширився по всьому світу і по сьогоднішній день дивує нас своїм казковим смаком. Ми ж пропонуємо вам можливість не тільки насолоджуватися смаком еклерів в кафе або купленими в магазині. А спробуйте приготувати їх самі. Тим більше, що тісто замісити для них дуже легко, а випікаються вони досить швидко. Перед подачею можете посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Ingredients

Борошно пшеничне

1 ст.

Вода

1 ст.

Яйце куряче

4 шт.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

за смаком

Домашній сир

200 г.

Цукор

1 ст.

Ванілін

за смаком

Вершки

200 мл.

Preparation steps

01

У каструлю влити воду, додати масло і сіль. Постійно помішуючи поступово всипати борошно. Зменшити вогонь, розмішати масу до однорідності, зняти з вогню. Дати охолонути, після продовжити змішувати, збивати по одному яйцю.

02

Змастити деко маслом, за допомогою кондитерського мішка видавлювати тісто розміром з волоський горіх, випікати в розігрітій духовці. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшити вогонь, продовжити випікати ще 10-15 хвилин, до підрум'янювання.

03

Готові еклери повинні охолонути. Для приготування крему в мисці розтерти сир із цукром, додати збиті вершки і ванілін, перемішати. Кондитерським мішком наповнити кожен еклер кремом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min