
Швидкий пиріг із сьомгою (рецепт для мікрохвильової печі)
Тісто для рибного пирога може бути листковим або дріжджовим. Наш варіант - це пиріг з рибою заливний. Такий пиріг зручно запікати в мультиварці або мікрохвильовці. Рибу необхідно вибирати з жирних сортів, тоді начинка буде незвичайно соковитою. Сьомга - один з найбільш вдалих варіантів. Крім того, в сьомзі міститься мелатонін - речовина, яка сприяє омолодженню й оздоровленню клітин людського організму, а також збереженню міцного сну. Даний пиріг дуже смачний, ситний і простий у приготуванні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
90 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
180 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
150 г.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
0,4 кг.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baking Soda 500g
3 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
30 г.
Preparation steps
01
Спочтаку потрібно приготувати тісто. Для цього змішати до однорідності 2 яйця, 6 ст. л. борошна, 1 склянку молока, 150 г. майонезу та щіпку соди.
02
Потім вилити половину тіста в змащену олією форму, покласти шматочки філе сьомги, посолити, поперчити.
03
Далі залити залишками тіста. Запікати в мікрохвильовій печі при потужності 1000 Вт 15 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores