
Запечена картопля із сиром
Дуже швидкий і смачний рецепт запеченої картоплі. Ця страва актуальна, коли ви дуже втомилися і не знаєте, що приготувати на вечерю. У таких випадках схожий рецепт має бути завжди під рукою. Бо робиться ця страва досить швидко і просто, а в підсумку маємо смачну вечерю зі смачної картоплі та сиру. Адже картопля робить страву досить поживною, цибуля надає соковитості, а сир - м'якості. Ви можете додавати різні спеції за смаком, щоб зробити страву більш ароматною і смачною. Зробіть до картоплі легкий салат - і ви вже маєте смачну вечерю, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Ingredients
Картопля
1 кг.
Цибуля
80 г.
Сир
300 г.
Сметана
150 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, розрізати на половинки. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Духовку розігріти до 180°C.
02
У мисці змішати картоплю, цибулю, сир (3/4), сметану, сіль і перець. Все добре перемішати. Форму змастити маслом (можна використовувати порційні формочки). Картопляну суміш викласти у форму і поставити в духовку. Запікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores