Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг - Image

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.

Ingredients

Цукор тростинний

200 г.

Масло вершкове

125 г.

Апельсини

1 шт.

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

160 г.

Кокосова стружка

150 г.

Пудра цукрова

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 160°C.

02

Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.

03

Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.

04

Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.

05

Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua