
Хашбраун
Хашбраун страва для нас нова. Буквально кілька років тому про неї ніхто й не знав. А між іншим хашбраун - це традиційний сніданок в США. Готується він дуже швидко і легко. Рецептів приготування хашбрауна теж є чимало. Але можна почати з приготування класичного хашбрауна, рецепт якого маємо честь вам сьогодні запропонувати. Цей рецепт складається з самої картоплі і спецій, тому для приготування цієї страви вам нічого більше не потрібно. Але також є і більш складні рецепти, про які також не варто забувати. Подають хашбраун тільки гарячим. Його можна вживати як окрему страву, так і в якості гарніру, наприклад, з котлетою або рибою.
Ingredients
Картопля
2 шт.
Вершкове масло
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Кинути в киплячу воду, проварити 2-3 хвилини.
02
Відкинути на друшляк, дати воді стекти, картопляну стружку віджати. Додати сіль, перець, перемішати.
03
У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового масла. Викласти картоплю, розрівняти.
04
Смажити під кришкою з двох сторін на повільному вогні по 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores