Салат-гарнір до шашлику - Image

Салат-гарнір до шашлику

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всім відомо, що дієтологи радять вживати м’ясо з овочами. І ви з легкістю можете дослухатися до цієї поради, приготувавши цей смачний салат в якості овочевого гарніра. Проте він виявиться доречним і до будь-яких інших страв або без них зовсім. Дорослим і дітям, вегетаріанцям або на дієті, в необмежених кількостях взимку, навесні, восени і влітку. Овочі, що входять до його складу, універсальні, доступні і корисні. Калорійність не змусить хвилюватися навіть найвимогливіших до своєї фігури, а гармонійність смаку і кольору задовольнить усіх, хто віддає перевагу природності і натуральності у своєму раціоні.

Ingredients

Капуста білокачанна

1кг

Помідори

2-3 шт.

Зелена редька

1шт.

Цибуля ріпчаста

1шт.

Морква

1-2 шт.

Зелень

1 пучок

Сіль

0,5-1 ч. ложка

Перець

1 дрібка

Цукор (за бажанням)

0,5 ч. ложки

Оцет яблучний (за бажанням)

1 ч. ложка

Олія соняшникова

30 мл

Preparation steps

01

Підготувати продукти для салату до шашлику.

02

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.

03

Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.

04

Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.

05

Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).

06

Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.

07

Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min