Кабачки, фаршировані грибами - Image

Кабачки, фаршировані грибами

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

З кабачків готують величезну кількість страв, одне з них - кабачки, фаршировані грибами. Це ситне ароматне блюдо, готується дуже просто і швидко і прекрасно підходить для повсякденного меню. Варіантів начинки може бути нескінченна безліч. Це і м'ясний фарш, різні овочі, фарш з рисом і будь-яка інша начинка в залежності від ваших смакових уподобань. Кабачки, фаршировані грибами найсмачніше виходять в духовці, коли готуються на невеликому вогні. Блюдо просочується грибним ароматом, кабачки стають ніжними і соковитими.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

2 шт.

Onion

1 шт.

Oyster Mushrooms

150 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Почистити і порізати цибулину, обсмажити. Гриби промити, порізати і додати до цибулі. Посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до випаровування рідини.

02

Кабачки розрізати уздовж навпіл і вирізати ножем внутрішню частину. Подрібнити її і додати до грибів. Готувати до випаровування соку від кабачків.

03

Начинити човники від кабачків, зверху викласти кружальця помідорів і відправити в духовку при 180°C на 40 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min