Закусочний пиріг із бринзою - Image

Закусочний пиріг із бринзою

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Бринза часто використовується у випічці: рецепти пирогів з бринзою є в кухнях різних народів. Головне, що вона є дієтичним продуктом, при цьому нормалізує роботу травного тракту, відновлюючи мікрофлору кишечника. Спортсменам і працівникам, діяльність яких пов'язана із застосуванням фізичної сили, бринза допомагає відновити сили після важких м'язових навантажень. Рецепт закусочного пирога з бринзою, запропонованого вам, дуже зручний як закуска тим, що його дуже легко розділити порційно. Пиріг виходить дуже смачним і ніжним.

Ingredients

Тісто листкове дріжджове

250 г.

Сир бринза

5 ст. л.

Сметана 20%

1 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Часник

1 шт.

Вершки

1 ч. л.

Масло вершкове

2,5 ч. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Кріп

1 пучок

Preparation steps

01

Кріп подрібнити, часник роздавити. Бринзу розім'яти виделкою. Змішати в мисці бринзу, часник і кріп, поперчити за смаком. Додати в суміш яйце, влити сметану, перемішати.

02

Розкачати тісто на столі, присипаному борошном. На тісто викласти начинку, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Згорнути в рулет, який розрізати на 8 частин.

03

Змастити форму для випікання вершковим маслом, укласти шматочки рулету розрізом вгору.

04

Змішати в мисці жовток, вершки і вершкове масло, збити до однорідної маси. Змастити отриманою заправкою пиріг. Випікати 35 хвилин в розігрітій до температури 170ºС духовці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min