Яєчний паштет з корнішонами - Image

Яєчний паштет з корнішонами

Number of servings: 6Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

50 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Domestic Cottage Cheese

100 г.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

60 мл.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers

2 шт.

Vinnytsia Mustard 125g

7 г.

Akura Chile Sweet Sauce 200ml

7 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.

02

Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.

03

Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min