
Яблучний сидр безалкогольний
Якщо ви варили коли-небудь в домашніх умовах глінтвейн, то рецепт безалкогольного яблучного сидру вам здасться досить схожим. У всякому разі спосіб приготування і різні приправи тут повторюються. Тільки замість вина беремо яблучний сік. У такому випадку виходить безалкогольний напій, який можна подавати і дітям теж. Це відмінний варіант, щоб посидіти в теплій компанії і насолодиться хорошим напоєм і приємним ввечором. До того ж яблучний сік досить смачний і корисний. Тому такий спосіб приготування тільки піде йому на користь. Адже якщо його проварити, то всі корисні речовини залишаються на місці. А ви насолоджуєтеся смачним напоєм.
Ingredients
Апельсин
1 шт.
Гвоздика
5 шт.
Кориця палочками
2 палочки
Яблука
1200 г.
Мед
2 ст. л.
Preparation steps
01
З яблук вичавити сік і заміряти його кількість.
02
Вилити сік у каструлю, додати мед, корицю і гвоздику. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.
03
Процідити рідину з гвоздики і кориці.
04
Для подачі теплий яблучний сидр розлити в склянки, апельсин нарізати шматочками і додати туди ж. Так само можна додати часточки яблука і бадьян.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores