Яблучний сидр безалкогольний - Image

Яблучний сидр безалкогольний

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви варили коли-небудь в домашніх умовах глінтвейн, то рецепт безалкогольного яблучного сидру вам здасться досить схожим. У всякому разі спосіб приготування і різні приправи тут повторюються. Тільки замість вина беремо яблучний сік. У такому випадку виходить безалкогольний напій, який можна подавати і дітям теж. Це відмінний варіант, щоб посидіти в теплій компанії і насолодиться хорошим напоєм і приємним ввечором. До того ж яблучний сік досить смачний і корисний. Тому такий спосіб приготування тільки піде йому на користь. Адже якщо його проварити, то всі корисні речовини залишаються на місці. А ви насолоджуєтеся смачним напоєм.

Ingredients

Апельсин

1 шт.

Гвоздика

5 шт.

Кориця палочками

2 палочки

Яблука

1200 г.

Мед

2 ст. л.

Preparation steps

01

З яблук вичавити сік і заміряти його кількість.

02

Вилити сік у каструлю, додати мед, корицю і гвоздику. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин.

03

Процідити рідину з гвоздики і кориці.

04

Для подачі теплий яблучний сидр розлити в склянки, апельсин нарізати шматочками і додати туди ж. Так само можна додати часточки яблука і бадьян.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min