Виноградний сік - Image

Виноградний сік

1

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам приготувати такий чарівний і корисний напій, як виноградний сік. Його дуже просто готувати в домашніх умовах. Цей чудовий напій буде радувати вас і ваших близьких. Виноградний сік дуже корисно вживати, як тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб. А ще його корисно пити при серцево-судинних захворюваннях, так як виноград містить багато калію. Також він дуже позитивно впливає на кровотворну систему. Виноград прекрасне джерело вітамінів. Вченими встановлено, що склянка виноградного соку містить добову норму вітамінів В. Тому також виноградний сік дуже корисно вживати при фізичному виснаженні.

Ingredients

Виноград

4 кг.

Цукор

за смаком

Preparation steps

01

Грона винограду промити і дати стекти воді.

02

Ягоди відокремити від гребенів і спресувати.

03

Отриманий сік процідити через марлю і нагріти в емальованій каструлі до 85°С. Додати цукор за смаком.

04

Розлити в банки, накрити кришками і стерилізувати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min