Турнедос із індички - Image

Турнедос із індички

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ingredients

Грудинка індички

600 г.

Масло вершкове

80 г.

Помідори

4 шт.

Спаржа

500 г.

Шпинат

500 г.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.

02

Шпинат зварити і пропустити через сито.

03

Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.

04

Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min