
Торт "Мурашник" із печива
Любите їсти солодкі кулінарні «шедеври», але не бажаєте довго возитися біля плити і витрачати час? Тоді рецепт цього диво-тортика для Вас. Він стане у нагоді, якщо до Вас раптово прийшли гості. Торт «Мурашник» із печива – десерт із двох видів печива, просочених ніжним вершковим кремом зі згущеним молоком. Легко, просто і швидко. А головне – смачно. Ласуни будуть без розуму від таких ласощів. Торт не потрібно випікати в духовці. Якщо Ви не знайшли печива з арахісом, можете взяти звичайне пісочне печиво і додати в крем подрібнені волоські горіхи. Прикрашати «Мурашник» можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boguslavna Oatmeal Cookies with Peanuts
250 г.
Shortbread Cookies
250 г.
Homemade Butter
100 г.
Boiled Condensed Milk
1 банка
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
за смаком
Poppy
за смаком
Coconut Flakes
1 пакетик
Pripravka Vanilla 2g
1 пакетик
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Змішати в мисці масло, мак, ванілін і згущене молоко міксером.
02
Печиво розкришити в не сильно дрібну крихту. Добре змішати крем і печиво.
03
Викласти торт гіркою. Надати форму мурашника. Прикрасити стружкою шоколаду, кокоса і цукровою пудрою. Прибрати в холодильник для застигання і вбирання згущеного молока в печиво на 10 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores