Свекольник із фетою - Image

Свекольник із фетою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.

Ingredients

Буряк

5 шт.

Сир фета

150 г.

Селера

1 шт.

Огірки

2 шт.

Бульйон овочевий

600 мл.

Олія оливкова

5 ст. л.

Оцет винний

2 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.

02

Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.

03

Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.

04

При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min