Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами - Image

Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Спробуйте цей дивовижний салатик, і він, безсумнівно, стане Вашим улюбленим і ввійде в Вашу домашню колекцію кращих і перевірених рецептів. Простий в приготуванні, легкий і швидкий салат виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Головний акцент страви – звичайно ж, тунець, консервований у власному соку. Він неймовірно ніжний і м'який, надає салату насичений рибний аромат. Солодкі помідори чері і болгарський перець прекрасно доповнюють смак хрустких огірочків і кисленьких маслин. Заправка з соєвого соусу і оливкової олії ніжно огортає всі компоненти салату, надаючи пікантний солонуватий смак. І ніякого майонезу. У заправку можете додати лимонний сік. Яскраво, ситно, корисно.

Ingredients

Салат

100 г.

Тунець консервований

200 г.

Помідори чері

160 г.

Маслини без кісточок

80 г.

Перець болгарський

60 г.

Соус соєвий

20 мл.

Огірки

120 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Тунець розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати пластинками.

02

Перець помити і нарізати півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Соєвий соус змішати з оливковою олією. Помідори помити і розрізати на половинки.

03

Огірки помити і нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати, за смаком додати сіль. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пікантний салат з тунцем, перцем і помідорами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua