
Соус олійно-гірчичний
Не потрібно нікому доводити, що цікавий соус зможе перетворити найзвичайнішу страву, скажімо, овочевий салатик, на справжній шедевр кулінарного мистецтва, який підкорить всіх багатою палітрою вишуканих і неповторних смакових ноток. Хочемо поділитися з Вами рецептом однієї з таких чудо-заправок – олійно-гірчичним соусом. Простий у приготуванні і не вимагаючий дорогих компонентів, він додасть пікантний смак не тільки салатам, але і будь-яким м'ясним і рибним стравам, овочевим закускам. Таким соусом можна намазати скибочки свіжого хліба і зробити оригінальні бутерброди, які стануть доречні і на звичайному сімейному обіді, і на святковому столі. При цьому потрібно зменшити кількість олії, що додається.
Ingredients
Яйця
2 шт,
Оливкова олія
100 мл
Гірчиця
100 г
Preparation steps
01
Яйця відварити, відділити білки від жовтків, жовтки розім'яти виделкою.
02
До жовтків додати оливкову олію і гірчицю, перемішати до однорідної консистенції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores