Салат «Сомбреро»  - Image

Салат «Сомбреро»

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.

Ingredients

Шинка

200 г.

Перець солодкий

150 г.

Цибуля ріпчаста

60 г.

Кукурудза консервована

160 г.

Зелений горошок консервований

100 г.

Салат

60 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

40 мл.

Preparation steps

01

Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат «Сомбреро» – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua